efendi köle

Bu yazının başlığından da anlayacağınız gibi, bir efendi D/s ilişkisinde köleden çok daha fazla yıpranan taraf oluyor. Belkide bu bizim gibi düşünenlerin hatasıdır demek istiyorum ama, olmadığını biliyorum.

Yine dünkü yazıma ithafen, bir köleyi kabullenmek, bir efendi için hiçte öyle kolay bir süreç değil. Tabi LifeStyle düşünenler için! Çünkü amacımız; sadece zevk-i sefa veya kıçımıza buzlu badem sokmaktan daha fazlası. Kabullendiğimiz zaman, onun iç kırıklıklarını, yaşanmışlıklarını, hüsran ve buhranlarını hayatımıza alıyor, işimiz gücümüz içinde "Acaba napıyor?" diye düşünüyor, gerekli durumlarda her şeyi bir kenara bırakıp (bazı durumlarda ailemizden bile fazla) onunla ilgileniyoruz.

Bazen Cehenneme Açılan Bir Kapıdır.. Girmek Cesaret İster

Çoğunlukla kusurlarını gördüğümüz ve bildiğimiz halde, "Belki bir şeyler katabilirim" diye düşünür, ıslah edeceğimize olan inancımızla şefkatli ellerimizle kavrarız onu. Tecrübelerimizden ve geçmişte yaptığımız hatalarımızdan onu uzak tutmaya, kollamaya çalışır ve bunun karşılığında ise tek bir şey bekleriz: "İtaat ve Saygı". Nasılda naif göründü dimi istediğimiz şey?

Bizim gibi düşünen insanlar kölesine/itaatkarına "Köpek" demek yerine bir tanrıça, bir doğal olay veya bir iklim adı vermeyi severiz. Çünkü biliriz ki O bizi yansıtır, sosyal platformlarda, yaşantısında bizi temsil eder... Kendisini kabullenmesini bekleriz. Kusurlarını ve onu o yapan her şeyi kabullenir, kendisinin de kabullenmesini isteriz. Herkese karşı ve yaşamın tüm bağnaz, anti-demokrat, ezici ve yıkıcı olan her şeyine karşı, başını dik, omzunu sağlam ve gururundan ödün vermemesini isteriz. Bizim gibi insanlar kölesini/itaatkarını "Cehennemin Kapısında" bekleyen zebanilerin aksine (ki onlar bilirler kendilerini), kanatlarının altına almaya çalışan zümrüd-ü anka olmak isteriz.

Almadan vermek elbetteki tanrısal.. Bu kadar da verici olmadığımız ve elbette zevkimiz içinde kullandığımız olmaz mı? Elbette olur, oluyor. Ama demek istediğim şey bir karşılık beklendiği için yapılmadığı. İstediğimiz tek şey "Yapma bunu.." denildiğinde yapmaması.. Basit ve anlaşılır değil mi?

Üzülüyor, Öfkeleniyor.. Haklı ve Hakkı var Efendinin

Dün çok değerli arkadaşımın, yıllardır bu camiada herkesin saygısını kazanmış, tanınan ve saygı duyulan bir arkadaşımın öfkesine ve zaman içinde nasılda yıpratıldığına şahit oldum. Aslında uzun zamandır da herkesin arasındaki ufukları genişletmek, bir şeyler katmak ve öğretmek için hala çaba sarf etmesini de hayret ve imrenerek seyrediyordum. Ben bile vazgeçmeyi düşündüğüm zamanlarda telkinleriyle beni bile hizaya sokan bu arkadaşım (Ona sevgili arkadaşım demekten çekinmemekle birlikte gurur duyuyorum, umarım kendisi de öyle hissediyordur) "Artık Dayanamıyorum.. Çok Yoruyor.." şeklinde bir cümle kurdu kölesi hakkında. İşte tamda bu bizim gibi insanların vermeye ve katmaya çalıştığı şeylerin "elimizde patlaması" durumu idi.

Bakar, büyütür toparlarsın.. Gün gelir kendi yoluna gitmesi gerekir.. Azad edersin.. Ama yaşanmışlıkların ve geçmişteki anıların güzelliği, kusurları, öfkesi, eğlencesi bizimle kalır. Ne zaman hatırlasak yüzümüzde bir tebessüm, gözlerimizde alevlenen bir çakmak taşı belirir.

Bizim Gibilerin Sorunu Hiç Bitmez

Hata ve kusurlarıyla kabul ettiğimiz, en karanlık taraflarını bildiğimiz ve onları da kabul ettiğimiz insanların hayatlarında bizler, bizim gibi insanlar, sadece hakimiyet ve otoriteyle yetinmiyoruz. Ondan olduğundan daha güçlü bir birey ve daha iyi bir insan olmasını da bekliyoruz. Sanırım bizim gibilerin sorunu bu ve hepte bu olacak.
Ya ne uğraşalım ki dimi "Gel köpek yerin ayaklarımın altı" .. Dedirtmeyin bize uleyn 🙂

Sağlıcakla..

Tags:
9 Yorum
  1. Anonim BDSM 7 sene önce

    Kime bu sitemler ki?

  2. Adsız 7 sene önce

    Belki de bazı sorumluluklar nedeniyle iplerin birisinde olacağı, sorumsuz sadece bir emri yerine getirme özlemi bizi köle ( Köle değil itaatkar olduğumu öğrendim ) yapıyor. Bu nedenle de sorumluluklarınız belki ikiye katlanıyor…

  3. Janet Mistress 7 sene önce

    Evet elbette.. Ama sana bunca katkıyı yapmaya çalışırken bir efendinin nasıl bir kavramsal durum ve yine seni tanıması anlaması senin için en iyi kararı vermesi.. Ve sen de en basit şekilde saçma sapan kusurlar işlemeye devam edersen.. bu bıkkınlık vermez mi. An gelir yeter yahu demez mi..

  4. Janet Mistress 7 sene önce

    ya sitem değil de genel değerlendirme.. alıyor adam etmeye çalışıyoruz, sonra bingo.. süpriz deve kuşu yumurtaları….

  5. Orbis Piktus 7 sene önce

    Efendi'nin içindeki fırtınaya da, günlük güneşlik havaya da kabullü bir itaatkar/köle olmak, yükü hafifletmek de mühim. Kabullenme sürecinde her iki taraf da bu bambaşka iklimde keşif yaparken yorulabilir, şaşırabilir, tanıdık bir ağaçla sevinebilir, korkabilir. Ne güzeldir bu. 🙂

  6. Adsız 7 sene önce

    Bu şekilde sahiplenilmek için bu düşüncede bir efendinin olması lazım. O da malesef rakamsal olarak bir elin parmaklarını geçmez. 🙁 Birçok köle veya itaatkar olduğunu düşünürsek; denk gelme olasığı çok ama çok düşük!!!

  7. Adsız 7 sene önce

    Beni bu kadar önemseyecek bir efendiye yanlış yapmamak için elimden geleni yapardım. Böyle bir efendinin hizmetinden azad edilmek en büyük korku olur du sanırım

  8. Janet Mistress 7 sene önce

    Tanıdık ağaç. dimi yaa. o ne kadarda önemli.

  9. Adsız 6 sene önce

    peki yukarida yazdigi gibi beni korup kollayacak itaat edecegim bir erkek master nereden bulacagim ki?

Bir Cevap Bırakın

İçerikler izinsiz alınamaz, kopyalanamaz. ©2024 BDSM Kültürü  |  Instagram  |  Twitter

New Report

Close

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account

Üyelik Sözleşmesi
Herkesin topluluğumuza katılma ve görüşlerini ve bilgilerini sınırsızca paylaşma gücüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda BDSM Kültürü topluluğun tüm üyelerini korumak amacıyla sonsuz bir özgürlükten ziyade, başkalarının sınırlarını ihlal etmeyecek özgürlük tanımını kabul eder. BDSM Kültürü Kuralları, Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları toplu halde, kullanıcıların BDSM Kültürü\\\'nün hizmetlerine, etkinliklerine, performanslarına erişim ve kullanımının tabi olduğu \\\"BDSM Kültürü Kullanıcı Sözleşmesi\\\"ni meydana getirir. BDSM Kültürü\\\'nün online hizmetlerini kullanan, etkinliklerine, sosyal buluşmalarına, munchlarına erişen / katılan veya bu hizmetleri kullanan herkes BDSM Kültürü Kuralları\\\'nda açıklanan politikalara uymak zorundadır. Aksi halde, BDSM Kültürü, kendi çatısı altındaki topluluk üyelerini korumak için aşağıda belirtilen temel olay durumlarında, söz konusu yaptırımları uygulayabilir:
  • Topluluk üyelerinden herhangi birisi hakkında asılsız, dayanaksız veya ispatsız suçlamalarda bulunmak durumunda BDSM Kültürü tüm sosyal ve online etkinliklerine katılımınız engellenir.
  • Online veya fiziksel herhangi bir etkinlik, sosyal bir buluşmada herhangi birini taciz etmek, beden, inanç, cinsiyet, ırk, oryantasyon pozitif görüşlerimizin karşıtı bir tavır sergileyen ve rahatsızlık verenler etkinliklerimizden veya online hizmetlerimizden daimi bir şekilde men edilir.
  • Kendisi hakkında hatalı, aldatıcı bilgi verenler veya verdiğinden şüphe duyulanlardan bilgilerinin doğrulanması istenebilir
  • Online hizmetlerimizde mesajlaşma yoluyla taciz, tehdit, saldırı gibi davranışlar  sonucunda hesabınız blok edilir ve blok süresince herhangi bir etkinliğe katılmanız engellenir.
  • Topluluk içinde üyelerle session, organizasyon, seans başlıkları altında ticari amaç güden kişiler BDSM Kültürünün tüm etkinlik ve hizmetlerinden uzaklaştırılır.
  • Topluluk üyelerinden herhangi birine zarar verecek her türlü eylem kınanır ve zarar gören kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekli yaptırımlar uygulanır. Bu yaptırımlara kişilerle müzakere edilerek karar verilir.
Zaman zaman bu Kuralları değiştirmemiz gerekebileceğini ve değişiklik hakkımızı her zaman saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın.

İçerik Sınırları ve BDSM Kültürü Hizmetlerinin Kullanımı

BDSM Kültürü başkasına ait görseli kendisininmiş gibi kullanan, bundan ticari veya bireysel kazanç elde etmek isteyen herkese karşı mesafeli davranır ve bunların gerçekleşmesi durumunda uyarılarak kaldırılması veya düzeltilmesi istenir. Kaldırılmadı ve düzeltilmedi ise hesabı askıya alınır. Başkalarına ait ve telif haklarıyla korunan içeriklere izin verilmez. Politika, siyaset ve din gibi konularda, başkalarının fikirlerine saygı duymayan, inanç özgürlüklerinin karşıtı beyanatlar veren veya yazan kim olursa olsun hesabı belirli bir süre askıya alınır ve gerekmesi halinde kapatılır.

Yasa dışı faaliyetler

Hizmetlerimiz, etkinliklerimiz, yasa dışı amaçlarla veya yasa dışı etkinliklerin sürdürülmesi için kullanılamaz. BDSM Kültürü ve etkinliklerini bir zemin olarak kullanarak, bu davranışları sergileyen kişi veya kişiler hakkında gerekli mercilere bilgi verilir ve takip edilir.

Ele geçirilen içeriğin dağıtılması

Kişisel bilgiler içeren, ele geçirme yoluyla ulaşılan ve insanları zarara veya tehlikeye uğratması muhtemel ya da ticari sırlar bulunduran içerikleri doğrudan dağıtmak üzere hizmetlerimizin veya etkinliklerimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Ele geçirilen içeriğin doğrudan dağıtılması, bu içeriğin internette veya sitemizde yayınlanması ya da başka web sitelerinde barındırılan ele geçirilmiş içeriğe doğrudan bağlantı verilmesi anlamına gelir.

Etkinliklere Katılım

BDSM Kültürü etkinliklerine, kayıtlı her üye katılabilir. Etkinliklere katılmak için ilk kez başvuran her hesap titizlikle incelenir ve gerekli olması durumunda telefon veya yüz yüze görüşme talep edilerek topluluğun diğer üyelerinin güvenliği sağlanmaya çalışılır. Bu şartı kabul etmeyen hesaplar askıya alınır veya bloklanır. Etkinlikler herhangi bir sosyal buluşmadan farklı değildir. İnsanların tanışmaları, gündemdeki konulardan konuşmaları, birlikte bir şeyler içilmesi hedeflenmiştir. Farklı beklentilerle bu buluşmalara katıldığı tespit edilen veya topluluk üyelerimizden birinin güvenlik endişeleri oluşması durumunda, şikayetler dikkatlice incelenir ve taraflara bildirilir.

Taciz İçeren Davranışlar

Birini hedef alarak taciz eden ya da rahatsızlık veren davranışlarda bulunamaz veya başkalarını buna teşvik edemezsiniz. Başka birine sataşma, tehdit etme veya susturmaya yönelik teşebbüsleri taciz içeren davranış olarak kabul ediyoruz. Karalama veya benzer bir dil kullanan, kişiyi hedef alan aşırı agresif hakaretlere karşı oldukça hassasız. Bazı kişiler belirli ifadeleri saldırgan olarak değerlendirse de aşağılayıcı ifadelerin kullanıldığı her durumda önlem almayacağımızı lütfen unutmayın. [kleo_divider type=\"full|long|double|short\" double=\"yes|no\" position=\"center|left|right\" text=\"\" class=\"\" id=\"\"]
Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum