köle itaat

Bir itaatkar olduğunuz süre boyunca, kimi zaman limitlerinizi zorlayan seviyede, kimi zamanda çok daha düşük seviyelerde deneyimler yaşarsınız. İstisnai olarak belli bir standart ve performans sergileseniz bile, kimi zaman başarısız olduğunuzu hissedersiniz. Kimi zaman psikolojik olarak kötü gününüzde olabilir ne yaparsanız yapın Efendinizi memnun edemeyebilirsiniz. Bu duygular normal olsa bile, yapmanız gereken şey hangi durumda olursanız olun en iyi performans için çaba sarf etmeye ve sorun oluşturan konuları bertaraf etmeye çalışmaktır. Aksi halde bu zayıflamanıza ve yıpranmanıza sebep olacaktır.

Bir Hata Yaptın.. Şimdi Ne Olacak?

Öncelikle, görevinizi yerine getiremediğinizde veya hata yaptığınızda, bunu bir başarısızlık olarak görmemeniz gerektiğidir. Başarısız olup olmadığınıza Efendinizin karar vermesi en doğru yöntem olacaktır. Ve unutmamanız gereken şey, Dominant'la olan ilişkinizde ne kadar itaatkar olsanız bile, hâlâ "insan" olduğunuzdur. Hala hata yapmaya ve görevlerinizi yerine getirememe olasılığınız bulunduğudur. Hatalar ve yanlışlar daima olur ve en iyi Dominant bile bu hataların oluşmasını engelleyemez. Dominant'ın da hatalar yapmış olabileceği ve bunun sadece sizin hatanız olmadığı gerçeğini de göz önünde bulundurmalısınız.

Bir hatadan sonra düşünmeniz gereken en önemli konu, tersine çevirmek için yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığıdır. Hatanızdan sonra, hatanızı ve kökenini tanımlayıp bir daha ortaya çıkmaması için neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz.

Özür Dilemek

Başarısızlığınız ya da hatanız için içtenlikle özür dileyip, affedilmeyi isteyin. Sadece Dominant veya hata yaptığınız kişilere değil, aynı zamanda kendinizden de. Kendinizi cezalandırmaya veya olumsuz sonuçlar doğuracak şeylere başvurmayın. Bunların hiçbiri durumun düzelmesine yardımcı olmaz.
Hata hakkında (konuşabiliyorsanız) Efendinize veya Dominant olan kişiye danışarak, hatanın boyutları ve etkileri ve hatta nedenleri üzerinde tartışın.
Neler olduğunu düşünmek
Tıpkı bir suç mahali soruşturması gibi, Sub ve Dom, hatadan önceki süreci analiz etmek için o ana kadar neler olduğunu incelemelidir. Genellikle, konu henüz sıcakken ve tazeliğini koruyorken hatalar üzerinde konuşmak ve kabullenmek önemli bir fark yaratır. Bunu şu şekilde çözümleyebilirsiniz;
  • Ne zaman oldu? - Hata olduğu zamana geri dönün, böylece olayların nasıl geliştiğini tekrar görün. Neyin ters gittiğini, anı veya dakikayı anlamaya çalışın.
  • Tam olarak ne oldu? - O anda tam olarak ne yaptığınızı, ne konuştuğunuzu veya hangi davranışı sergilediğinizi hatırlayıp, bunları içtenlikle anlatın. Efendi veya Dominant karaktere bunlarla ilgili hislerini sorun ve üzerinde düşünün. İkinizin de hatayla ilgili farklı fikirleri olması muhtemel olacak ve hatayı çözümlemek için farklı bakış açılarından, doğru sonuca ulaşmanız kolaylaşacaktır.
  • Hataya neden olan ne olabilirdi? - Bir şeylerin ters gittiği o zaman dilimini kafanızda canlandırıp, doğru soruları sorun. Ne oldu? Dikkatinizi dağıtacak bir şey oldu mu? Acı ve üzüntü hissettiğiniz bir şey mi oldu? Sıra dışı bir şey oldu mu? O an ne düşünüyordunuz?
Süreci ve sorunu ne kadar çok incelerseniz o konuyu anlayabilir ve daha sonra bunu önlemek için adımlar atabilirsiniz.

Duygularınıza Meydan Okuma

Herhangi bir ilişkide ne ve nasıl olursa olsun, duygular yaşarsınız. Ve bu duyguları etkili bir şekilde kullanmak, geçmiş hatalarınız ile yüzleşmenizde daha hızlı hareket etmenize yardımcı olacaktır.
  • Ne hissediyorsun? Duygularınıza meydan okumak ve meydana gelen hissi adlandırmak suretiyle bu süreci başlatabilirsiniz. Üzgün ​​müsün? Kızgın mısın? Duyguyu adlandırdıktan sonra, ne yapmanız gerektiğini anlamaya çalışabilirsiniz.
  • Hayatınızı nasıl etkiledi? Sonra, duyguların sizi hayatınızda nasıl etkilediğini düşünün. "Bu duygu, sizi diğer şeylere karşı öfkelendirdi mi?" Bu duyguların sosyal hayatınıza nasıl bir değişim ve etkide bulunduğunu irdeleyin.
  • Kızgın mısın? Hatanızın kökeninde kendinize olan bir kızgınlık olup olmadığını sorgulayın. Veya başkalarına karşı olan kızgınlıkların, bir noktada karar verme ve davranışlarınızı etkileyip etkilemediğini inceleyin.
  • Gelecekte bu hatayı tekrarlamamak için neler hissetmem lazım? Hatalarınızı iyi veya kötü şeklinde tasnif etmek veya "benim hatam değil", "şu sebeple oldu" gibi bahaneler, sizi olayın kökeninden uzaklaştırır. Bunun yerine fark edebilir, hayatınızı nasıl etkilediğini görebilir ve daha sonra onları düzeltmeye çalışabilirsiniz.

Hata Yapmamak için Sohbet Edin

Görevleriniz Dominantınız için mükemmel bile olsa, hata yapacaksınız. İşler planlandığı gibi gitmediğinde neler olacağı hakkında konuşmak, Dominant ile sohbet seansları düzenlemek gelecekti hataları büyük ölçüde bertaraf edecektir. Senden ne bekliyor? Gerekirse, hatayı düzeltmek için ne yapabilirsin? gibi konularda onun fikirlerini alıp üzerinde düşünün.
Bazı itaatkârlar, efendilerinden, kendilerininde hata yapabileceğini duymak ve aynı seviyede onunda hata yapabildiği gerçeği ile empati kurmanın faydalı olduğunu ve motivasyona yardım ettiğini düşünüyorlar. Ki bu duygusal düzeyde kesinlikle bizimde katıldığımız bir yaklaşımdır.

Öğren, Öğren, Öğren

Sonuçta, hatalarımızla yapabileceğimiz tek ve en faydalı şey onlardan bir şeyler öğrenmektir. Deneyimden bir şeyler öğrenip onu geliştiren hatalar yararlıdır - zararlı değil.
  • Hatalarınızı hatırlayın - İnsan olarak kusurlu varlıklar olduğumuz gerçeği, bize hata yapmanın da doğal olduğunu gösterir. Yaptığınız hataları sürekli düşünüp, sonuçlarını daima hatırlayın.
  • Hatayı Tekrarlayın - Daha önce hata yapmış olduğunuz durum ne olursa olsun, o durumu (Koşulları oluşturabiliyorsanız) tekrar deneyimleyin. Başarabildiğinizi kendinize gösterin ve başarısızlık duygusundan kurtulun.
  • Daha fazla pratik yapın - Bir şeyi nasıl yapacağınızı bilmiyor veya istediğiniz gibi yapamıyorsanız, sürekli pratik yaparak deneyiminizi geliştirin.
  • Kendi performansınızı değerlendirin - Performansınızı ve eylemlerinizi her zaman önemsemek zorundasınız. Her zaman kendinizi nasıl geliştirebileceğinizi kendinize sorun.
  • Devam edin - Ne olursa olsun, hatalar meydana gelecektir. Bunun sizin şevkinizi ve isteğinizi kırmasına izin vermeyin.
Tags:
5 Yorum
  1. Adsız 6 sene önce

    Harika bir yazı dizi yine yeniden bir ders niteliginde, elineze sağlık. 'hatalar' dediginiz gibi hatasız kul yok maalasef ki ama hatlardan ders alıp bir daha tekarlamamak, saygı ve sevgiler. Owk Simon

  2. Orbis Piktus 6 sene önce

    Gittikçe daha incelikli, ayrıntılı, donanımlı bir blog haline geliyor. Tebrik ediyor, çoook beğenerek okuyorum.

  3. Janet Mistress 6 sene önce

    Çok teşekkürler 🙂

  4. Janet Mistress 6 sene önce

    Owk Simon beğenmene sevindim. Teşekkürler.

  5. olric salinger 6 sene önce

    Hatalarım da sevdama dahil diyerek her ne kadar hafifletmeye çalışsam da, o dayak yenecek:)
    Kaleminize sağlık Janestly Hanım.

Bir Cevap Bırakın

İçerikler izinsiz alınamaz, kopyalanamaz. ©2024 BDSM Kültürü  |  Instagram  |  Twitter

New Report

Close

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account

Üyelik Sözleşmesi
Herkesin topluluğumuza katılma ve görüşlerini ve bilgilerini sınırsızca paylaşma gücüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda BDSM Kültürü topluluğun tüm üyelerini korumak amacıyla sonsuz bir özgürlükten ziyade, başkalarının sınırlarını ihlal etmeyecek özgürlük tanımını kabul eder. BDSM Kültürü Kuralları, Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları toplu halde, kullanıcıların BDSM Kültürü\\\'nün hizmetlerine, etkinliklerine, performanslarına erişim ve kullanımının tabi olduğu \\\"BDSM Kültürü Kullanıcı Sözleşmesi\\\"ni meydana getirir. BDSM Kültürü\\\'nün online hizmetlerini kullanan, etkinliklerine, sosyal buluşmalarına, munchlarına erişen / katılan veya bu hizmetleri kullanan herkes BDSM Kültürü Kuralları\\\'nda açıklanan politikalara uymak zorundadır. Aksi halde, BDSM Kültürü, kendi çatısı altındaki topluluk üyelerini korumak için aşağıda belirtilen temel olay durumlarında, söz konusu yaptırımları uygulayabilir:
  • Topluluk üyelerinden herhangi birisi hakkında asılsız, dayanaksız veya ispatsız suçlamalarda bulunmak durumunda BDSM Kültürü tüm sosyal ve online etkinliklerine katılımınız engellenir.
  • Online veya fiziksel herhangi bir etkinlik, sosyal bir buluşmada herhangi birini taciz etmek, beden, inanç, cinsiyet, ırk, oryantasyon pozitif görüşlerimizin karşıtı bir tavır sergileyen ve rahatsızlık verenler etkinliklerimizden veya online hizmetlerimizden daimi bir şekilde men edilir.
  • Kendisi hakkında hatalı, aldatıcı bilgi verenler veya verdiğinden şüphe duyulanlardan bilgilerinin doğrulanması istenebilir
  • Online hizmetlerimizde mesajlaşma yoluyla taciz, tehdit, saldırı gibi davranışlar  sonucunda hesabınız blok edilir ve blok süresince herhangi bir etkinliğe katılmanız engellenir.
  • Topluluk içinde üyelerle session, organizasyon, seans başlıkları altında ticari amaç güden kişiler BDSM Kültürünün tüm etkinlik ve hizmetlerinden uzaklaştırılır.
  • Topluluk üyelerinden herhangi birine zarar verecek her türlü eylem kınanır ve zarar gören kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekli yaptırımlar uygulanır. Bu yaptırımlara kişilerle müzakere edilerek karar verilir.
Zaman zaman bu Kuralları değiştirmemiz gerekebileceğini ve değişiklik hakkımızı her zaman saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın.

İçerik Sınırları ve BDSM Kültürü Hizmetlerinin Kullanımı

BDSM Kültürü başkasına ait görseli kendisininmiş gibi kullanan, bundan ticari veya bireysel kazanç elde etmek isteyen herkese karşı mesafeli davranır ve bunların gerçekleşmesi durumunda uyarılarak kaldırılması veya düzeltilmesi istenir. Kaldırılmadı ve düzeltilmedi ise hesabı askıya alınır. Başkalarına ait ve telif haklarıyla korunan içeriklere izin verilmez. Politika, siyaset ve din gibi konularda, başkalarının fikirlerine saygı duymayan, inanç özgürlüklerinin karşıtı beyanatlar veren veya yazan kim olursa olsun hesabı belirli bir süre askıya alınır ve gerekmesi halinde kapatılır.

Yasa dışı faaliyetler

Hizmetlerimiz, etkinliklerimiz, yasa dışı amaçlarla veya yasa dışı etkinliklerin sürdürülmesi için kullanılamaz. BDSM Kültürü ve etkinliklerini bir zemin olarak kullanarak, bu davranışları sergileyen kişi veya kişiler hakkında gerekli mercilere bilgi verilir ve takip edilir.

Ele geçirilen içeriğin dağıtılması

Kişisel bilgiler içeren, ele geçirme yoluyla ulaşılan ve insanları zarara veya tehlikeye uğratması muhtemel ya da ticari sırlar bulunduran içerikleri doğrudan dağıtmak üzere hizmetlerimizin veya etkinliklerimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Ele geçirilen içeriğin doğrudan dağıtılması, bu içeriğin internette veya sitemizde yayınlanması ya da başka web sitelerinde barındırılan ele geçirilmiş içeriğe doğrudan bağlantı verilmesi anlamına gelir.

Etkinliklere Katılım

BDSM Kültürü etkinliklerine, kayıtlı her üye katılabilir. Etkinliklere katılmak için ilk kez başvuran her hesap titizlikle incelenir ve gerekli olması durumunda telefon veya yüz yüze görüşme talep edilerek topluluğun diğer üyelerinin güvenliği sağlanmaya çalışılır. Bu şartı kabul etmeyen hesaplar askıya alınır veya bloklanır. Etkinlikler herhangi bir sosyal buluşmadan farklı değildir. İnsanların tanışmaları, gündemdeki konulardan konuşmaları, birlikte bir şeyler içilmesi hedeflenmiştir. Farklı beklentilerle bu buluşmalara katıldığı tespit edilen veya topluluk üyelerimizden birinin güvenlik endişeleri oluşması durumunda, şikayetler dikkatlice incelenir ve taraflara bildirilir.

Taciz İçeren Davranışlar

Birini hedef alarak taciz eden ya da rahatsızlık veren davranışlarda bulunamaz veya başkalarını buna teşvik edemezsiniz. Başka birine sataşma, tehdit etme veya susturmaya yönelik teşebbüsleri taciz içeren davranış olarak kabul ediyoruz. Karalama veya benzer bir dil kullanan, kişiyi hedef alan aşırı agresif hakaretlere karşı oldukça hassasız. Bazı kişiler belirli ifadeleri saldırgan olarak değerlendirse de aşağılayıcı ifadelerin kullanıldığı her durumda önlem almayacağımızı lütfen unutmayın. [kleo_divider type=\"full|long|double|short\" double=\"yes|no\" position=\"center|left|right\" text=\"\" class=\"\" id=\"\"]
Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum