Öncelikle sorularımıza yanıt vermeyi kabul ettiğin için teşekkür ederiz. Okuyucunun kafasında bir profil oluşması için kendini tanıtır mısın?

Selam, Leo Highness mahlasını kullanıyorum. 28 yaşında, cis panseksüel bir kadınım. Özel sektörde yüksek bir mevkide çalışıyorum. Lubun bir çocuk olmanın veya belki de farkında olmadığım travmaların etkisiyle (bir travmayada gerek yok bence bunun için ama) cinsel uyanışımı çok erken yaşadım ve küçüklüğümden beri erotikaya ilgiliyim.

Bir sugarbaby olarak kendini tanıtmanı isteseydik nasıl tanıtırdın peki? Yani profilini oluştururken neler yazardın o alana?

Bir sugar baby olarak da kendimi tam bu şekilde tanıtırdım. "Kendimizi sevmek, kabul etmek ve kendimiz olmak yaşadığımız coğrafyada aşırı zor ve adeta bir ayrıcalık/marjinalite gibi görülüyor. Bu çizgiyi geçmek benim içinde aşırı zaman alan bir süreçti. O yüzden farklı kimliklere bürünmek yerine olduğum insanın sınırlarını genişletmeyi daha çok seviyorum."

Genç bir bireyin kendisinden yaşça daha büyük bir başkası tarafından cinsel arkadaşlık karşılığında, finansal olarak şımartıldığı / desteklendiği ilişki türüne sugarbaby /sugardaddy (sd) veya sugarbaby / sugarmama (sd/sm) ilişkileri deniliyor. En azından Urban Directory öyle tanımlamış. Peki senin deneyimine bu tanım uyuyor mu? Gerçekten her şey tamamen finansal temelli mi, duygusal bir bağ yok mu?

Bu kişinin bakış açısına göre şekillenen bir şey kesinlikle. Duygusallık kısmının da farklı aspect'leri var. Ben hayatta aşırı samimi ve iletişim bazlı bir insanım ve 'kan çeker' dedikleri şey aşırı doğru geliyor, o yüzden sugarlarımla da farklı ilgi alanlarında buluşup mutlu olmayı seviyorum.

Seni sugarbaby olmaya iten motivasyonun neydi?

İlk başladığımda üniversite sonlarındaydım ve başlıca motivasyonum paraydı. Ancak tabu seksüelliğe, çoklu ilişkilenmelere (ikili ilişkilere dahil olmak - seks bazlı değil sadece) ve cinselliğin absürt yönlerine olan ilgim ve merakım da etkiliydi kesinlikle. Olay ne tamamen seks, ne de tamamen para diyebilirim.

Ailen veya yakın çevrende sugar baby olduğunu bilen kişiler var mı? Varsa ne düşünüyorlar?

Ailemde yok. Yine üniversite zamanı tek bir arkadaşım bunu biliyordu, simdi ise bunu seçilmiş kişilere rahatlıkla anlatabiliyorum. Şimdiye kadar negatif bir tepki almadım aksine bir güvenlik çemberinde gibi hissediyorum. Türkiye'de kadın olmanın getirdiği tehlikeleri anlatmama gerek yok zaten.

Nasıl tanıştınız? Sugar Dating denilen bir tanım da var? Bildiğim kadarıyla pek çok web sitesi var bu amaçla kurulmuş. Senin hikayende sen nasıl ve nerede tanıştın, o süreç nasıl gelişti. Biraz bu detaylarla bize sugar dating olayını etraflıca anlatır mısın?

Evet tüm deneyimlerim siteler üzerinden oldu. Öncelikle önerilen sitelerde profiller açtım genelde baby'ler için ücretsiz oluyorlar. Bir de Türkiye'de bulunmayan uygulamalara göz atarak aslında yurt dışında sistemin nasıl işlediği ve 'doğrusu' nasıl yapılır bunları araştırdım. Sonra bu sitelerin çoğunda gördüğüm bir profil vardı, o zamanlar Ankara'daydım ve zaten çok fazla güven uyandıran profil yoktu 🙂 ve o şekilde tanıştık. Ben kendimi bu noktada da şanslı hissediyorum çünkü tek cis het bir erkek değildi, evliydi ve eşiyle böyle bir istekleri olduğunu belirtti. Ayrıca queer olmam da ilgilerini çekmişti çünkü eşinin kardeşi genç bir queer'di ve onun da iyi bir arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünüyorlardı. Önce daddy ile bir kaç gün sonra da mommy ile yemek yedim. Sonrasında iyi anlaştık ve onlara yemeğe gittim. Sonrasında olaylar gelişti ve bir kaç ay süren bir şeye dönüştü. Şimdilerde ise yine kullandığım bir site var ve oradan tanıştım.

Sugarbaby meselesine olumsuz klişeler olduğunu düşünüyor musun? Mesela buna fuhuş, seks işçiliği diyenler var.

Yani toplum her şeyi çarpıtmaya çok müsait. Ama seks bazlı bakmamak lazım, iyi vakit geçirmek ya da İngilizce companionship olarak tanımlayabiliriz. Seks işçiliği de kötü algılanan bence biraz yakınlar en azından tr'deki haliyle.

Sugar baby olarak senin finansal destek veya beklentilerinle, sugar daddy/mama’nın istek ve talepleri konusunda anlaşma (arrangement) nasıl yapılıyor? Bildiğim kadarıyla bu çok öznel ve şöyle olur gibi formal bir şeyi yok. Gördüğüm kadarıyla aylık düzenli gelir isteyenler de var, her görüşmede alırım diyenler de. Bu konuda bizi aydınlatabilir misin kendi deneyimin üzerinden?

Yine kişiden kişiye değişen bir şey ancak ben dürüst olmayı tercih ediyorum. Açık iletişim çok genel ama en doğru cevap. Sonrasında bozulmak, trip atmak ilişki kalitesini düşüren şeyler. En başta nasıl bir ödeme şekli istiyorsun, nelere ihtiyacın var bunları açıkça belirtmek çok önemli. Zaman aşırı değerli bunu iyi ve dürüstçe kullanmak şart.

Çevrende seni tanıyanlar rahat para harcadığını veya kolunda değerli bir takı olduğunu veya ne bileyim Gucci bir çanta aldığını fark ettiklerinde onlara nasıl bir açıklama yapıyorsun?

Benim Gucci bir çantam vs. olmadı. İnsanlara açık olmanın önemi de büyük. O konuda rahattım.

Bu bahsi geçen platformlarda bir sugardaddy talebi geldiğinde nelere bakıyorsun? Değerlendirmelerini neye göre yapıyorsun?

Ya can güvenliği en önemlisi tabii ki. Öncelikle iyi anlaşıyor muyuz, şartlarımız uyuyor mu bakıyorum. Ama insanın iç sesine güvenmesi ve içine sinmeyen en ufak bir noktada bunu dile getirmesi gerektiğini düşünüyorum. İlk görüşmede evde olmamayı tercih ediyorum mesela ve gittiğim yeri en azından 1 kişiye konum atıyorum. Ayrıca gerçekçi olalım, yardım şekilleri ya da görüşme başına bir para ödenecekse bu konularda açık olmak.

Sugardaddy’lerin gözlemlediğin bir profili var mı? Mesela “genellikle evli oluyorlar” veya “Genellikle lisans üstü eğitimlerini tamamlamış oluyorlar”?

Genellikle yalnız oluyorlar. Escort ya da seks işçisi otonom ilişkilerden sıkılmış, daha paylaşıma aç oluyorlar. Ben şahsen evli insanlarla görüşmüyorum. Hiç bir kadına bilgisi dışında böyle bir ihanet yapmamak önemli. Farklı çevrelerde olabilirler ancak genelde lisans üstü iyi eğitimli ve işinde başarılı insanlar.

Çok zengin, entelektüel, beklentileri yüksek biriyle bu deneyimi yaşadın mı?

Genelde öyle insanlarla denk geldim açıkçası. Ama beklentileri ortalamaya göre aşırı yüksek değildi.

Bir date’e nasıl hazırlanıyorsun, sugardaddy’nin taleplerine göre mi?

Ben daha submissive olarak, onların isteklerine önem veriyorum tabii ki. Her date'in farklı bir konsepti olabilir ya da farklı kıyafetler ya da role play. Bunu onlara göre şekillendirmeyi seviyorum evet ama hep kendimden bir dokunuş katıyorum. Ama böyle bir talep yoksa da kendimi o gün hangi ben olarak hissediyorsam bunu yansıtıyorum

Yani paraları var o kadarını biliyoruz 😊 bunun dışında ortak bir profil oluşturman istenseydi neler yazardın?

Cis het beyaz erkeklerin yüzde 90'i mesela anal seks ve bdsm'i aşiri sınır buluyorlar ve bu onlar için inanılmaz geliyor. Bu konuda rahat olmak iyi olabilir ben şahsen tanımadığım birine bu gücü vermem. Hayat tarzı, aşırı geleneksel olmaması, homofobik / transfobik olmaması bir zorunluluk ve politik düşünceleri önemli açıkçası. Tam sapyoseksüellik oluyor mu bilmiyorum ancak düşünce şekli o insan hakkında çok şey sunuyor.

Aynı zamanda birden fazla sugardaddy ilşikisi yürütülebiliyor mu? Senin kaç tane oldu aynı zamanda veya farklı zamanlarda toplam kaç kişiyle böyle bir ilişki yaşadın?

Evet yürütülebilir. Benim şahsen duygusal bir ilişkilenmem yok ve aramıyorum o yüzden zaman ayırabileceğim düzeyde, ve bununla sorunu olmayan insanlarla aynı zamanda görüşebiliyorum. Şu an 2 sugar daddy'm var düzenli görüştüğüm. İkisi de farklı insanlar hayat olarak ama birbirlerinden haberleri var, ikisi de hayatıma hem yardım hem deneyim olarak farklı acılar sunuyorlar. Onlardan bir şeyler öğrenmek şahane bir duygu açıkçası.

Şimdiye kadar sugar daddy’ler tarafından sana alınmış en iyi hediye neydi?

Vibratör 🙂 Asla en pahalı hediye değil ancak bireysel mutluluğumu aşırı arttırdı ve on yargılarımı yıktı. Her orgazmımda kendisine teşekkür ediyorum.

Sugardady tarafından daha önce deneyimlemediğin seksüel talepler geldi mi? Genel anlamda o sırada garip olarak tanımlayabileceğin şeyler olabilir.

Geldi tabii ki. Ancak kişilik olarak denemeye meyilli bir insan olmam da önemli. Asla yapmam diye başladığım bir şey yok ama wow nasıl olacak bakalım bilemiyorum diye başlayıp yapabildiğim şeyler kendim hakkında da gelişmemi sağlıyor. Muazzam bir özgüven provası ayrıca.

Bir sugardaddy’e sahip olmak senin için nasıl bir deneyimdi?

Ben onun ruhunu, onu mest edecek gençlik zeka ve şımarıklıkla taşıyan küçük kızıydım. Onu tamamlayan, ibadet tadında bir tatmin yaşatan. Benim için de o öyleydi. Hastalıklı derecede bir bağımlılık, muazzam bir el üstündelik ve renkli, zengin bir dünya. Bir yandan da bolca sevgi.

Eklemek istediğin şeyler var mı?

Yeni insanlar tanımak, farklı bakış açıları geliştirmek ve insan olarak kendini benimseyip gelişmek ve geliştirmek için süper bir adım bence. Samimiyet ve verilen 'zevk' ile birini tanımak en saf tanıma şekli bence.

Tags:
0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

İçerikler izinsiz alınamaz, kopyalanamaz. ©2024 BDSM Kültürü  |  Instagram  |  Twitter

New Report

Close

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account

Üyelik Sözleşmesi
Herkesin topluluğumuza katılma ve görüşlerini ve bilgilerini sınırsızca paylaşma gücüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda BDSM Kültürü topluluğun tüm üyelerini korumak amacıyla sonsuz bir özgürlükten ziyade, başkalarının sınırlarını ihlal etmeyecek özgürlük tanımını kabul eder. BDSM Kültürü Kuralları, Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları toplu halde, kullanıcıların BDSM Kültürü\\\'nün hizmetlerine, etkinliklerine, performanslarına erişim ve kullanımının tabi olduğu \\\"BDSM Kültürü Kullanıcı Sözleşmesi\\\"ni meydana getirir. BDSM Kültürü\\\'nün online hizmetlerini kullanan, etkinliklerine, sosyal buluşmalarına, munchlarına erişen / katılan veya bu hizmetleri kullanan herkes BDSM Kültürü Kuralları\\\'nda açıklanan politikalara uymak zorundadır. Aksi halde, BDSM Kültürü, kendi çatısı altındaki topluluk üyelerini korumak için aşağıda belirtilen temel olay durumlarında, söz konusu yaptırımları uygulayabilir:
  • Topluluk üyelerinden herhangi birisi hakkında asılsız, dayanaksız veya ispatsız suçlamalarda bulunmak durumunda BDSM Kültürü tüm sosyal ve online etkinliklerine katılımınız engellenir.
  • Online veya fiziksel herhangi bir etkinlik, sosyal bir buluşmada herhangi birini taciz etmek, beden, inanç, cinsiyet, ırk, oryantasyon pozitif görüşlerimizin karşıtı bir tavır sergileyen ve rahatsızlık verenler etkinliklerimizden veya online hizmetlerimizden daimi bir şekilde men edilir.
  • Kendisi hakkında hatalı, aldatıcı bilgi verenler veya verdiğinden şüphe duyulanlardan bilgilerinin doğrulanması istenebilir
  • Online hizmetlerimizde mesajlaşma yoluyla taciz, tehdit, saldırı gibi davranışlar  sonucunda hesabınız blok edilir ve blok süresince herhangi bir etkinliğe katılmanız engellenir.
  • Topluluk içinde üyelerle session, organizasyon, seans başlıkları altında ticari amaç güden kişiler BDSM Kültürünün tüm etkinlik ve hizmetlerinden uzaklaştırılır.
  • Topluluk üyelerinden herhangi birine zarar verecek her türlü eylem kınanır ve zarar gören kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekli yaptırımlar uygulanır. Bu yaptırımlara kişilerle müzakere edilerek karar verilir.
Zaman zaman bu Kuralları değiştirmemiz gerekebileceğini ve değişiklik hakkımızı her zaman saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın.

İçerik Sınırları ve BDSM Kültürü Hizmetlerinin Kullanımı

BDSM Kültürü başkasına ait görseli kendisininmiş gibi kullanan, bundan ticari veya bireysel kazanç elde etmek isteyen herkese karşı mesafeli davranır ve bunların gerçekleşmesi durumunda uyarılarak kaldırılması veya düzeltilmesi istenir. Kaldırılmadı ve düzeltilmedi ise hesabı askıya alınır. Başkalarına ait ve telif haklarıyla korunan içeriklere izin verilmez. Politika, siyaset ve din gibi konularda, başkalarının fikirlerine saygı duymayan, inanç özgürlüklerinin karşıtı beyanatlar veren veya yazan kim olursa olsun hesabı belirli bir süre askıya alınır ve gerekmesi halinde kapatılır.

Yasa dışı faaliyetler

Hizmetlerimiz, etkinliklerimiz, yasa dışı amaçlarla veya yasa dışı etkinliklerin sürdürülmesi için kullanılamaz. BDSM Kültürü ve etkinliklerini bir zemin olarak kullanarak, bu davranışları sergileyen kişi veya kişiler hakkında gerekli mercilere bilgi verilir ve takip edilir.

Ele geçirilen içeriğin dağıtılması

Kişisel bilgiler içeren, ele geçirme yoluyla ulaşılan ve insanları zarara veya tehlikeye uğratması muhtemel ya da ticari sırlar bulunduran içerikleri doğrudan dağıtmak üzere hizmetlerimizin veya etkinliklerimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Ele geçirilen içeriğin doğrudan dağıtılması, bu içeriğin internette veya sitemizde yayınlanması ya da başka web sitelerinde barındırılan ele geçirilmiş içeriğe doğrudan bağlantı verilmesi anlamına gelir.

Etkinliklere Katılım

BDSM Kültürü etkinliklerine, kayıtlı her üye katılabilir. Etkinliklere katılmak için ilk kez başvuran her hesap titizlikle incelenir ve gerekli olması durumunda telefon veya yüz yüze görüşme talep edilerek topluluğun diğer üyelerinin güvenliği sağlanmaya çalışılır. Bu şartı kabul etmeyen hesaplar askıya alınır veya bloklanır. Etkinlikler herhangi bir sosyal buluşmadan farklı değildir. İnsanların tanışmaları, gündemdeki konulardan konuşmaları, birlikte bir şeyler içilmesi hedeflenmiştir. Farklı beklentilerle bu buluşmalara katıldığı tespit edilen veya topluluk üyelerimizden birinin güvenlik endişeleri oluşması durumunda, şikayetler dikkatlice incelenir ve taraflara bildirilir.

Taciz İçeren Davranışlar

Birini hedef alarak taciz eden ya da rahatsızlık veren davranışlarda bulunamaz veya başkalarını buna teşvik edemezsiniz. Başka birine sataşma, tehdit etme veya susturmaya yönelik teşebbüsleri taciz içeren davranış olarak kabul ediyoruz. Karalama veya benzer bir dil kullanan, kişiyi hedef alan aşırı agresif hakaretlere karşı oldukça hassasız. Bazı kişiler belirli ifadeleri saldırgan olarak değerlendirse de aşağılayıcı ifadelerin kullanıldığı her durumda önlem almayacağımızı lütfen unutmayın. [kleo_divider type=\"full|long|double|short\" double=\"yes|no\" position=\"center|left|right\" text=\"\" class=\"\" id=\"\"]
Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum