16. Master / Slave (Köle / Efendi)

Efendi, sahip, sahibe gibi roller genellikle uzun süreli ilişkilerde görülür. Bu dinamiğinin temelinde yatan güç değişimi daha kapsamlı ve bütün yaşam koşullarını kapsayabilen türdendir. Kısa süreli ilişkilerde köle/efendi rolleri genellikle bulunmaz. Bir slave, her -d (dominant) arketipi/rolü ile eşleşmez. Dominant arketipi Mommy / Daddy olan biri, Little, Girl, Boy vs. gibi arketipleri hedef alır ve ancak bunlarla eşleşebilir. Bir -s tipi olan slave arketipi en iyi Owner veya Master -d tipi ile eşleşebilir.

17. Piss Play

Water Sports olarak da adlandırılan, idrar oyunlarını temsil eder. Bu fetişe yönelik sahneler sağlık açısından ciddi hijyen kuralları gerektirir. 

18. Wax Play

Mum ile gerçekleştirilen oyunlardır. Elbette yine sağlık ve güvenlik önlemleri ön koşuldur. Her mum kullanılamayacağı gibi, mumu bedenin rastgele bölgelerine de uygulayamazsınız. Kullanacağınız mum ve beden ilişkisini anlayabilmek için dikkatli olmalısınız. Wax Play için daha fazla bilgi > https://shibariturk.com/product/bondage-mumu-2/#link_description_tab

19. Flogging

Flogging, S&M pratikleri içerinde belkide en temel şeylerden biridir. Partneri flogger (çok kollu kırbaç) kırbaçlamak anlamına gelen bu terim, kullanılan meta ile özdeş adlandırılmıştır. Floggerlar, farklı şekil ve maddelerden yapılmış olabilir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

20. Ending (Orgazm Kontrolü)

Ending, dominant erkeğin itaatkarın orgazmını kontrol etmesine ve o noktaya kadar getirip durdurmasına verilen isimdir. Sürekli yapılmasıyla acı veren bir play haline dönüşebilir. Deneyimli bir dominant ile yapılması halinde zevk alacağınız bir pratik olabilir.

21. Nipple Torture (Meme ucu işkencesi)

Meme uçlarında yoğun bir acı oluşturmak amacıyla oynanan oyunlardır. Genellikle meme ucu kıskaçları, iğneler, emme araçları, mandallar gibi nesneler ve araçlar kullanılır. 

22. Cezalandırma

Bazı itaatkârlar, BDSM sahnelerinde “cezalandırılma” fikrinden gerçekten keyif alırlar. Hatta bazıları kasıtlı olarak “itaatsizlik eder” ve cezalandırmak için dominanta yalvarır, konuşurlar. Dominantın bir itaatkârın davranışını değiştirmek için kullanabileceği pek çok ceza verme şekli olabilir. Sahnenizin limitleri ve sınırları dahilinde bunlar uygulanabilir.

23. Sorgulama

BDSM dünyasında popüler bir pratik olan sorgulama, savaş filmlerinde olduğu gibi, bir sandalyeye bağlanmak gibi eylemlerle gerçekleştirilir. Kimileri için bu pratik oldukça cezbedici ve tahrikkar olabilir. Böyle bir sahnede rolünüze bürünebilmek ve yaratıcılık önemlidir. Hayal gücünüzün sınırlarıyla yaratacağınız bir senaryo ile esaret ve sorgu sahneleyebilirsiniz. 

24. Chastity (Bekaret Kemeri) 

Pek çok yerde kafes veya başka şekillerde mutlaka görmüşsünüzdür. Bu araçlar penisin sertleşmesini ve orgazmı engeller. Bu nedenle orgazm kontrolü gibi oyunlarda sık sık kullanılır. Genellikle Dominantın ufak bir anahtarla açacağı ve kilitleyeceği şekilde bir düzeneğe sahiptir ve anahtar daima dominant taraftadır. 

25. Mummification (mumyalama)

Yeni başlayanlar için önerilen bir pratik değildir. Vücudu bir plastik, bant veya benzeri şeylerle tamamen hareketsiz bırakan bir esaret şeklidir. 

26. Cat O’ Nine Tails

Bu kırbaç en geleneksel S & M araçlarındandır. Tarihi ve kökenleri Mısır'lılara kadar dayanmaktadır. Dokuz kollu ve her kolda şiddeti arttırmak için bir çıkıntı, düğüm bulunur.

27. Age Play

Ageplay veya age play, bir bireyin farklı bir yaştaymış gibi davranması ya da davranılması şeklinde gerçekleşen bir rol oynama (roleplay) biçimidir. Ageplay cinsellik içerebilir veya içermeyebilir. 

28. Hanky Code

Hanky Code ile ilgili görsel sonucu

Hanky kodu, 1970'lerden beri var olan ve uzun zamandır devam eden cinsel renk kodudur. Grindr ve Scruff gibi ilişki uygulamalarından çok önce, partner arayan eşcinsel ve biseksüel erkekler, pantolon ceplerine ne tür bir seks aradıklarını ve dom / top veya itaatkâr / bottom olup olmadıklarını gösteren renkli mendiller koyuyorlardı. Renk kodu oldukça geniştir, çeşitli şekil ve fetişler içerir ve bugün hala Nasty Pig ve CellBlock 13 gibi eşcinsel giyim markaları tarafından ve tabii ki kinky eşcinsel erkekler tarafından kullanılmaktadır.

29. Müzakere (Negotiation)

İlgilendiğiniz biriyle herhangi bir play veya ilişkiden önce sınırlarınızı, sevip sevmediklerini dürüstçe konuşmanız ve güvenliğiniz için gerekli önlemleri almanız için yapılan bu sohbete müzakere denilir. Tüm detayları etraflıca konuşmak ve anlamak önemlidir. Özellikle yeni başlayanlar için mutlaka uygulanması gereklidir.

30. Kontrat

Belli sınırları, nelere uyulup uyulmayacağını ve daha pek çok detayı barındırır. Her iki tarafın sorumluluklarını net bir şekilde belirtir. Genellikle 7/24 Ds ilişkilerinde sıklıkla kullanılır. Örnek sözleşme için > https://bdsmkulturu.com/bdsm-rizaya-dayali-ole-efendi-sozlesmesi

 

Kaynak : https://www.advocate.com/

Tags:
0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

İçerikler izinsiz alınamaz, kopyalanamaz. ©2024 BDSM Kültürü  |  Instagram  |  Twitter

New Report

Close

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account

Üyelik Sözleşmesi
Herkesin topluluğumuza katılma ve görüşlerini ve bilgilerini sınırsızca paylaşma gücüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda BDSM Kültürü topluluğun tüm üyelerini korumak amacıyla sonsuz bir özgürlükten ziyade, başkalarının sınırlarını ihlal etmeyecek özgürlük tanımını kabul eder. BDSM Kültürü Kuralları, Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları toplu halde, kullanıcıların BDSM Kültürü\\\'nün hizmetlerine, etkinliklerine, performanslarına erişim ve kullanımının tabi olduğu \\\"BDSM Kültürü Kullanıcı Sözleşmesi\\\"ni meydana getirir. BDSM Kültürü\\\'nün online hizmetlerini kullanan, etkinliklerine, sosyal buluşmalarına, munchlarına erişen / katılan veya bu hizmetleri kullanan herkes BDSM Kültürü Kuralları\\\'nda açıklanan politikalara uymak zorundadır. Aksi halde, BDSM Kültürü, kendi çatısı altındaki topluluk üyelerini korumak için aşağıda belirtilen temel olay durumlarında, söz konusu yaptırımları uygulayabilir:
  • Topluluk üyelerinden herhangi birisi hakkında asılsız, dayanaksız veya ispatsız suçlamalarda bulunmak durumunda BDSM Kültürü tüm sosyal ve online etkinliklerine katılımınız engellenir.
  • Online veya fiziksel herhangi bir etkinlik, sosyal bir buluşmada herhangi birini taciz etmek, beden, inanç, cinsiyet, ırk, oryantasyon pozitif görüşlerimizin karşıtı bir tavır sergileyen ve rahatsızlık verenler etkinliklerimizden veya online hizmetlerimizden daimi bir şekilde men edilir.
  • Kendisi hakkında hatalı, aldatıcı bilgi verenler veya verdiğinden şüphe duyulanlardan bilgilerinin doğrulanması istenebilir
  • Online hizmetlerimizde mesajlaşma yoluyla taciz, tehdit, saldırı gibi davranışlar  sonucunda hesabınız blok edilir ve blok süresince herhangi bir etkinliğe katılmanız engellenir.
  • Topluluk içinde üyelerle session, organizasyon, seans başlıkları altında ticari amaç güden kişiler BDSM Kültürünün tüm etkinlik ve hizmetlerinden uzaklaştırılır.
  • Topluluk üyelerinden herhangi birine zarar verecek her türlü eylem kınanır ve zarar gören kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekli yaptırımlar uygulanır. Bu yaptırımlara kişilerle müzakere edilerek karar verilir.
Zaman zaman bu Kuralları değiştirmemiz gerekebileceğini ve değişiklik hakkımızı her zaman saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın.

İçerik Sınırları ve BDSM Kültürü Hizmetlerinin Kullanımı

BDSM Kültürü başkasına ait görseli kendisininmiş gibi kullanan, bundan ticari veya bireysel kazanç elde etmek isteyen herkese karşı mesafeli davranır ve bunların gerçekleşmesi durumunda uyarılarak kaldırılması veya düzeltilmesi istenir. Kaldırılmadı ve düzeltilmedi ise hesabı askıya alınır. Başkalarına ait ve telif haklarıyla korunan içeriklere izin verilmez. Politika, siyaset ve din gibi konularda, başkalarının fikirlerine saygı duymayan, inanç özgürlüklerinin karşıtı beyanatlar veren veya yazan kim olursa olsun hesabı belirli bir süre askıya alınır ve gerekmesi halinde kapatılır.

Yasa dışı faaliyetler

Hizmetlerimiz, etkinliklerimiz, yasa dışı amaçlarla veya yasa dışı etkinliklerin sürdürülmesi için kullanılamaz. BDSM Kültürü ve etkinliklerini bir zemin olarak kullanarak, bu davranışları sergileyen kişi veya kişiler hakkında gerekli mercilere bilgi verilir ve takip edilir.

Ele geçirilen içeriğin dağıtılması

Kişisel bilgiler içeren, ele geçirme yoluyla ulaşılan ve insanları zarara veya tehlikeye uğratması muhtemel ya da ticari sırlar bulunduran içerikleri doğrudan dağıtmak üzere hizmetlerimizin veya etkinliklerimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Ele geçirilen içeriğin doğrudan dağıtılması, bu içeriğin internette veya sitemizde yayınlanması ya da başka web sitelerinde barındırılan ele geçirilmiş içeriğe doğrudan bağlantı verilmesi anlamına gelir.

Etkinliklere Katılım

BDSM Kültürü etkinliklerine, kayıtlı her üye katılabilir. Etkinliklere katılmak için ilk kez başvuran her hesap titizlikle incelenir ve gerekli olması durumunda telefon veya yüz yüze görüşme talep edilerek topluluğun diğer üyelerinin güvenliği sağlanmaya çalışılır. Bu şartı kabul etmeyen hesaplar askıya alınır veya bloklanır. Etkinlikler herhangi bir sosyal buluşmadan farklı değildir. İnsanların tanışmaları, gündemdeki konulardan konuşmaları, birlikte bir şeyler içilmesi hedeflenmiştir. Farklı beklentilerle bu buluşmalara katıldığı tespit edilen veya topluluk üyelerimizden birinin güvenlik endişeleri oluşması durumunda, şikayetler dikkatlice incelenir ve taraflara bildirilir.

Taciz İçeren Davranışlar

Birini hedef alarak taciz eden ya da rahatsızlık veren davranışlarda bulunamaz veya başkalarını buna teşvik edemezsiniz. Başka birine sataşma, tehdit etme veya susturmaya yönelik teşebbüsleri taciz içeren davranış olarak kabul ediyoruz. Karalama veya benzer bir dil kullanan, kişiyi hedef alan aşırı agresif hakaretlere karşı oldukça hassasız. Bazı kişiler belirli ifadeleri saldırgan olarak değerlendirse de aşağılayıcı ifadelerin kullanıldığı her durumda önlem almayacağımızı lütfen unutmayın. [kleo_divider type=\"full|long|double|short\" double=\"yes|no\" position=\"center|left|right\" text=\"\" class=\"\" id=\"\"]
Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum