Ekranlarda gördüğümüz, belkide hayran olduğumuz pek çok yıldız kinky olmayı seviyor. Bunu mutlak bir BDSM ilgilisi olarak değerlendirmek yerine Kinky demeyi tercih ediyoruz. Filmler, gösteriler, konserler ve halka açık kamusal alanlarda yapılan etkinliklerde, kullandıkları kostümlerden tutun, sergiledikleri kişilikleriyle de öne çıkan bazı ünlüleri sizler için derledik.

1) Lady Gaga

Lady Gaga hakkında kesin olan bir şey var ise, o da kinky görünmekten asla çekinmediğidir. Halka açık bir konserinde, çapraz bantlarla meme uçlarını gizleyerek giydiği şeffaf rahibe kostümü sanırım hala herkesin hafızasındadır. Fotoğraf sanatçısı Araki Nobuyoshi'ye verdiği pozlarla da bir bondage ilgilisi olduğunu göstermekten çekinmemişti. Berlin'de bulunan ünlü seks kulübü Kit-Kat'da verdiği bir röportaj sırasında file külotlu çoraplarıyla herkesin önünde idrarını yapmış ve bunu teşhir etmekten de çekinmemişti. Bunun yanında Vogue için yaptığı reklam filmi "Fame" de uzun süre tartışılmıştı. Listemize, hem özgün tavırları hem de cesur davranışlarıyla ilk sıradan girmeyi kesinlikle hak ediyor.

2) Till Lindemann

Özel hayatını saklamayan, yaptığı müziklere ve kliplere taşımaktan çekinmeyen diğer ünlümüz ise RAMMSTEIN'in solisti Till Lindemann. En son Rusya'da bir imza gününe yanında tasmasını takıp götürdüğü pet'i ile dikkatleri ve kadın hakları savunucularının tepkilerini üzerine çekmişti. Mein Teil (Parça Türkçeye hikâyesinden de yola çıkarak Benim şeyim (penisim) olarak da çevrilebilir.) gibi kliplerinde ise aşırı uçlara girmekten geri durmamıştı.

Şarkı 2001 yılında Almanya'da, 43 yaşındaki Armin Meiwes adlı bir seri katilin "Der Metzgermeister" takma adıyla internete bıraktığı sesli bir ilanla kendisine kurban aramasını konu almaktadır. Zaten parçanın girişinde duyulan konuşma da Armin Meiwes'in internette kendi sesiyle bıraktığı ilandır. İlanın metni şu şekildedir: "Kesilmek üzere, yapılı, 18-30 yaşlarında biri aranıyor. İmza Usta Kasap"

 

3) Rihanna

Yakın geçmişte Angelina Joli'den kinky tacını çaldığını söyleyebiliriz. Sadece S&M şarkısından dolayı değil, magazin dergilerine verdiği röportajlarda da zincirlerin ve kırbaçların kendisini heyecanlandırdığını defalarca kez ifade etmişti.

"Kontrolü almayı seviyorum ama submissive olmayı daha da çok seviyorum. Yatak odasında submissive olmak benim için gerçekten çok eğlenceli" diyen Rihanna, sosyal hayatında kontrolü sürekli elinde bulunduran bir ünlü olduğu için, yatak odasında itaatkar rolünü daha eğlenceli buluyor. Bunu da ünlü magazin dergisi Rolling Stone'a verdiği demeçte şöyle belirtmişti. "Her gün yönetici olarak karar veriyorum ... Bu yüzden yatak odasında itaatkâr olmayı seviyorum'. Aynı zamanda Rihanna, S&M şarkısının videosunda da olduğu gibi, bağlanmaktan ve spanking'ten de hoşlandığını açıklamıştı.

4) Angelina Jolie

BDSM iligisini gizlemeyen ve keşfine uzun zaman önce başlayan Jolie, pek çok kez haberlere konu olmuş ve bu yönüyle gündemde kalmıştır. Bunun hakkında açıkça konuşan A. Jolie, aynı zamanda kurduğu ilişkilerinde BDSM'in çok önemli bir yer tuttuğunu da söylemişti. Seks sırasında blood ve bıçak (knife play) gibi ilgileri olduğunu belirtmiş, bir dönem "S&M sipirtuel bir gelişimdir" şeklinde açıklamalar yapmıştı.

Fakat son dönemlerde hem Birleşmiş Milletlerdeki Barış Elçiliği hem de özel hayatındaki gelişmeler sonrasında bu konuda yorum yapmamaya ve gündemde bu şekilde olmamaya özen gösterir bir davranış içine girmişti.  Bunu da yaptığı şu açıklama ile duyurmuş ve hayatında S&M'in artık yeri olmadığını vurgulamıştı: "Brad ile birlikte olduğumdan bu yana S&M'in hayatımda daha fazla yeri yok. Sadace arada bir Mr.and Ms. Smit filminde olduğu gibi pegging fantezisi kuruyoruz. "

5) Tommly Lee

Bir ayak fetişisti olmaktan gurur duyan Tommy Lee, ilgisini şöyle açıklamıştı: “Annem 1957'de Yunanistan Güzellik Kraliçesiydi. Muhteşem ve güzel ayakları vardı. Bugün ayak fetişim olmasının nedenlerinden biri de budur. Ben çocukken annemin ayaklarına masaj yapardım. ”  Bir zamanlar Playboy dergisine verdiği bir röportajda da “Temiz olmaları gerekiyor. Kötü kokan ayakları sevmiyorum. Kendimi hep ayaklara bakarken buluyorum. Topuklu ayakkabıları severim. Ama çıplak ayaklar en iyisidir. ” demişti.

6) Carmen Electra

Ünlü model ve BDSM rolü olarakta switch diyebileceğiniz Carmen Electra; “Biraz zevk, biraz acı. Her şey eğlence ile ilgili, ” şeklinde demeç vermişti. “Farklı seks dükkanlarına gitmeyi ve en havalı kelepçeleri ve seksi iç çamaşırları satın almayı seviyorum. Bu benim için heyecan verici. ”  Ayrıca DIY oyuncaklar yapmayı da seven Electra, kendisini bir bondage girl olarak da tanımlamıştı.

7) Ricky Martin


Bir gazeteci Ricky Martin'den izlediği son porno filmi anlatmasını istediğinde, “O konuya girmemi gerçekten istiyor musun?" diye gülümsemiş ve devam etmişti "Tamam, golden shower. Golden shower'ı seviyorum. Daha önce duşta yaptım. Çok seksi, bilirsiniz, vücudunuzda o sıcaklığı hissetmek... ” şeklinde yanıtlamıştı.

8) Quentin Tarantino


Bir ayak fetişi olduğunu hiç gizlemeyen Tarantino, katıldığı bir televizyon programında da bunu açıklamış, Brad Pitt Trantino'nun bu fetişi hakkında şaka bile yapmıştı. Tarantino, ayaklara duyduğu çekimi Kill Bill, Pulp Fiction gibi kült filmlerde de yansıtmıştı.

Kaynaklar

  • https://www.digitalspy.com/
  • https://www.dailymail.co.uk/
  • https://hypebeast.com/
  • https://www.huffpost.com
  • https://youtube.com

 

 

Tags:
0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

İçerikler izinsiz alınamaz, kopyalanamaz. ©2024 BDSM Kültürü  |  Instagram  |  Twitter

New Report

Close

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account

Üyelik Sözleşmesi
Herkesin topluluğumuza katılma ve görüşlerini ve bilgilerini sınırsızca paylaşma gücüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda BDSM Kültürü topluluğun tüm üyelerini korumak amacıyla sonsuz bir özgürlükten ziyade, başkalarının sınırlarını ihlal etmeyecek özgürlük tanımını kabul eder. BDSM Kültürü Kuralları, Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları toplu halde, kullanıcıların BDSM Kültürü\\\'nün hizmetlerine, etkinliklerine, performanslarına erişim ve kullanımının tabi olduğu \\\"BDSM Kültürü Kullanıcı Sözleşmesi\\\"ni meydana getirir. BDSM Kültürü\\\'nün online hizmetlerini kullanan, etkinliklerine, sosyal buluşmalarına, munchlarına erişen / katılan veya bu hizmetleri kullanan herkes BDSM Kültürü Kuralları\\\'nda açıklanan politikalara uymak zorundadır. Aksi halde, BDSM Kültürü, kendi çatısı altındaki topluluk üyelerini korumak için aşağıda belirtilen temel olay durumlarında, söz konusu yaptırımları uygulayabilir:
  • Topluluk üyelerinden herhangi birisi hakkında asılsız, dayanaksız veya ispatsız suçlamalarda bulunmak durumunda BDSM Kültürü tüm sosyal ve online etkinliklerine katılımınız engellenir.
  • Online veya fiziksel herhangi bir etkinlik, sosyal bir buluşmada herhangi birini taciz etmek, beden, inanç, cinsiyet, ırk, oryantasyon pozitif görüşlerimizin karşıtı bir tavır sergileyen ve rahatsızlık verenler etkinliklerimizden veya online hizmetlerimizden daimi bir şekilde men edilir.
  • Kendisi hakkında hatalı, aldatıcı bilgi verenler veya verdiğinden şüphe duyulanlardan bilgilerinin doğrulanması istenebilir
  • Online hizmetlerimizde mesajlaşma yoluyla taciz, tehdit, saldırı gibi davranışlar  sonucunda hesabınız blok edilir ve blok süresince herhangi bir etkinliğe katılmanız engellenir.
  • Topluluk içinde üyelerle session, organizasyon, seans başlıkları altında ticari amaç güden kişiler BDSM Kültürünün tüm etkinlik ve hizmetlerinden uzaklaştırılır.
  • Topluluk üyelerinden herhangi birine zarar verecek her türlü eylem kınanır ve zarar gören kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekli yaptırımlar uygulanır. Bu yaptırımlara kişilerle müzakere edilerek karar verilir.
Zaman zaman bu Kuralları değiştirmemiz gerekebileceğini ve değişiklik hakkımızı her zaman saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın.

İçerik Sınırları ve BDSM Kültürü Hizmetlerinin Kullanımı

BDSM Kültürü başkasına ait görseli kendisininmiş gibi kullanan, bundan ticari veya bireysel kazanç elde etmek isteyen herkese karşı mesafeli davranır ve bunların gerçekleşmesi durumunda uyarılarak kaldırılması veya düzeltilmesi istenir. Kaldırılmadı ve düzeltilmedi ise hesabı askıya alınır. Başkalarına ait ve telif haklarıyla korunan içeriklere izin verilmez. Politika, siyaset ve din gibi konularda, başkalarının fikirlerine saygı duymayan, inanç özgürlüklerinin karşıtı beyanatlar veren veya yazan kim olursa olsun hesabı belirli bir süre askıya alınır ve gerekmesi halinde kapatılır.

Yasa dışı faaliyetler

Hizmetlerimiz, etkinliklerimiz, yasa dışı amaçlarla veya yasa dışı etkinliklerin sürdürülmesi için kullanılamaz. BDSM Kültürü ve etkinliklerini bir zemin olarak kullanarak, bu davranışları sergileyen kişi veya kişiler hakkında gerekli mercilere bilgi verilir ve takip edilir.

Ele geçirilen içeriğin dağıtılması

Kişisel bilgiler içeren, ele geçirme yoluyla ulaşılan ve insanları zarara veya tehlikeye uğratması muhtemel ya da ticari sırlar bulunduran içerikleri doğrudan dağıtmak üzere hizmetlerimizin veya etkinliklerimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Ele geçirilen içeriğin doğrudan dağıtılması, bu içeriğin internette veya sitemizde yayınlanması ya da başka web sitelerinde barındırılan ele geçirilmiş içeriğe doğrudan bağlantı verilmesi anlamına gelir.

Etkinliklere Katılım

BDSM Kültürü etkinliklerine, kayıtlı her üye katılabilir. Etkinliklere katılmak için ilk kez başvuran her hesap titizlikle incelenir ve gerekli olması durumunda telefon veya yüz yüze görüşme talep edilerek topluluğun diğer üyelerinin güvenliği sağlanmaya çalışılır. Bu şartı kabul etmeyen hesaplar askıya alınır veya bloklanır. Etkinlikler herhangi bir sosyal buluşmadan farklı değildir. İnsanların tanışmaları, gündemdeki konulardan konuşmaları, birlikte bir şeyler içilmesi hedeflenmiştir. Farklı beklentilerle bu buluşmalara katıldığı tespit edilen veya topluluk üyelerimizden birinin güvenlik endişeleri oluşması durumunda, şikayetler dikkatlice incelenir ve taraflara bildirilir.

Taciz İçeren Davranışlar

Birini hedef alarak taciz eden ya da rahatsızlık veren davranışlarda bulunamaz veya başkalarını buna teşvik edemezsiniz. Başka birine sataşma, tehdit etme veya susturmaya yönelik teşebbüsleri taciz içeren davranış olarak kabul ediyoruz. Karalama veya benzer bir dil kullanan, kişiyi hedef alan aşırı agresif hakaretlere karşı oldukça hassasız. Bazı kişiler belirli ifadeleri saldırgan olarak değerlendirse de aşağılayıcı ifadelerin kullanıldığı her durumda önlem almayacağımızı lütfen unutmayın. [kleo_divider type=\"full|long|double|short\" double=\"yes|no\" position=\"center|left|right\" text=\"\" class=\"\" id=\"\"]
Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum