bdsm seri katil

John Edward Robinson (1943 doğumlu) mahkumiyeti devam eden  Amerikalı seri katil, dolandırıcı ve  sahtekâr. Kansas City çevresinde işlenen üç cinayetten 2003 yılında suçlu bulundu.  2005 yılında, Kansas City, Missouri'de, beş ayrı cinayet davasından da şartlı tahliye imkanı olmaksızın birden fazla ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

1993 sonrası kurbanlarının birçoğunu online sohbet odaları aracılığıyla bulduğundan, "İnternet'in ilk seri katili" olarak anılır.

Robinson, alkolik bir baba ve disiplinli bir annenin beş çocuğundan üçüncüsüdür. 1957'de İzci Kartal oldu ve  bir grup izci ile Londra'ya gitti . O yıl içinde, rahipler için özel bir erkek okulu olan Chicago'daki  Quigley Preparatory Seminary’e kaydoldu , ancak disiplin sorunları nedeniyle bir yıl sonra okuldan atıldı.

1961'de röntgen teknisyeni olmak için Cicero'daki Morton Junior College'a kaydoldu , ancak iki yıl sonra okuldan ayrıldı. 1964'te Kansas City'ye taşındı ve 1965'te ilk çocuklarını doğuran Nancy Jo Lynch ile evlendi.

Robinson cinayetlerine başlamadan önce birkaç kez dolandırıcılık ve sahtekarlıktan hüküm giydi.

1984’te kurduğu sahte şirketine 19 yaşındaki Paula Godfrey'i işe aldı. Birkaç ay sonra ailesi tarafından kayıp olduğu bildirildi. Polis Robinson’ı sorgulamasına rağmen herhangi bir delil bulunamadı.

İlk zamanlarında kadınlara yardım etme sözü ile iletişim kurup, onları dolandırıp, öldürüyordu. İnternettteki Bdsm kominitelerini fark ettikten sonra  "Slavemaster" adını kullanarak çeşitli sosyal medya sitelerinde dolaştı ve  itaatkâr rolünü oynamaktan hoşlanan kadınları aradı. Robinson, BDSM çevrimiçi sohbet odalarında yavaş yavaş tanınmaya başlandı. 1999'da Indiana'da yaşayan 21 yaşındaki Polonyalı bir göçmen olan Izabela Lewicka'ye D/s ilişkisi teklifi sundu. Kansas City'ye taşındığında, Robinson (hala Nancy ile evli olan) Lewicka'ya bir nişan yüzüğü verdi. Lewicka'nın Robinson'un evli olduğunu bilip bilmediği belirsiz; anne ve babasına evlendiğini söyledi, ama asla kocasının adını söylemedi. Robinson'a banka hesapları da dahil olmak üzere hayatının her alanında neredeyse tam kontrol sağlayan 115 maddelik bir köle sözleşmesi imzaladı. 1999 yazında bir süre sonra ortadan kayboldu. Robinson, kadının çalıştığı bir web tasarımcısına,onun esrar içerken yakalandığını ve sınır dışı edildiğini söyledi .

Lewicka'nın ortadan kaybolması sırasında Suzette Trouten adındaki bir hemşire, Robinson’ın itaatkârı olarak Michigan'dan Kansas'a taşındı . Trouten'in annesi, Kansas city posta damgası olan, kızı tarafından imzalanmış birkaç mektup aldı. Annesi, mektupların karakteristik bir şekilde hatasız olduğunu söyledi. Daha sonra Robinson, Trouten'in annesine, ondan para çaldıktan sonra bir tanıdıkla kaçtığını söyledi.

1999’un sonlarına gelindiğinde, Robinson giderek dikkatsizleşti ve arkasında çok iz bırakmaya başladı.Hem Kansas hem de Missouri'de ki yetkililerin dikkatini çekti.

Teksas'lı bir kadın internetten tanıştığı slavemaster nickli biriyle buluşmaya karar verir. Aldığı güvenlik önlemleri sayesinde buluştuğu kişinin 16 yıldır aranan Kansas'lı bir seri katil şüphelisi olduğunu ortaya çıkarır.

Kimliği gizli olan Teksas'lı kadın lisanslı bir psikologdu ve Houston kentinin "People Exchanging Power" adlı  Bdsm topluluğunun üyelerinden biriydi. Topluluk üyelerine bu buluşmadan bahsedince, topluluk lideri Travis "safe call" konusunda kadını uyarıp, gerekli olması halinde acil arama yapmasını istemişti.

Travis, "Robinson, internetteki sadomazoşist gruplarda  kendini Slavemaster olarak tanıtmıştı. Ona iş ve kalacak yer bulma konusunda vaatlerde bulunuyordu" dedi. Robinson kadını Kansas moteline davet etmişti. Kadın son kez Travis’ten tavsiye istemişti. Travis ona gitmemesinin iyi olacağını  ya da görüşecekse açık alanda buluşmasını ve safe call için tetikte olmasını tembihlemişti.  Teksas'lı kadın Robinson ile açık alanda buluşmuş ve sonrasındaki şüphelerini polis ile paylaşmıştı.

2000 yılında Kansas’ta ki çiftliğinden hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından alıkonulduğunda çiftlikte yapılan araştırmalar sonucu  Lewicka ve Trouten’in çürümüş cesetlerini bulundu ve hakkındaki suçlamalar ışığında geniş bir yargı sürecine başlandı. Ömür boyu hapse mahkum edildi.

Tags:
0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

İçerikler izinsiz alınamaz, kopyalanamaz. ©2024 BDSM Kültürü  |  Instagram  |  Twitter

New Report

Close

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account

Üyelik Sözleşmesi
Herkesin topluluğumuza katılma ve görüşlerini ve bilgilerini sınırsızca paylaşma gücüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda BDSM Kültürü topluluğun tüm üyelerini korumak amacıyla sonsuz bir özgürlükten ziyade, başkalarının sınırlarını ihlal etmeyecek özgürlük tanımını kabul eder. BDSM Kültürü Kuralları, Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları toplu halde, kullanıcıların BDSM Kültürü\\\'nün hizmetlerine, etkinliklerine, performanslarına erişim ve kullanımının tabi olduğu \\\"BDSM Kültürü Kullanıcı Sözleşmesi\\\"ni meydana getirir. BDSM Kültürü\\\'nün online hizmetlerini kullanan, etkinliklerine, sosyal buluşmalarına, munchlarına erişen / katılan veya bu hizmetleri kullanan herkes BDSM Kültürü Kuralları\\\'nda açıklanan politikalara uymak zorundadır. Aksi halde, BDSM Kültürü, kendi çatısı altındaki topluluk üyelerini korumak için aşağıda belirtilen temel olay durumlarında, söz konusu yaptırımları uygulayabilir:
  • Topluluk üyelerinden herhangi birisi hakkında asılsız, dayanaksız veya ispatsız suçlamalarda bulunmak durumunda BDSM Kültürü tüm sosyal ve online etkinliklerine katılımınız engellenir.
  • Online veya fiziksel herhangi bir etkinlik, sosyal bir buluşmada herhangi birini taciz etmek, beden, inanç, cinsiyet, ırk, oryantasyon pozitif görüşlerimizin karşıtı bir tavır sergileyen ve rahatsızlık verenler etkinliklerimizden veya online hizmetlerimizden daimi bir şekilde men edilir.
  • Kendisi hakkında hatalı, aldatıcı bilgi verenler veya verdiğinden şüphe duyulanlardan bilgilerinin doğrulanması istenebilir
  • Online hizmetlerimizde mesajlaşma yoluyla taciz, tehdit, saldırı gibi davranışlar  sonucunda hesabınız blok edilir ve blok süresince herhangi bir etkinliğe katılmanız engellenir.
  • Topluluk içinde üyelerle session, organizasyon, seans başlıkları altında ticari amaç güden kişiler BDSM Kültürünün tüm etkinlik ve hizmetlerinden uzaklaştırılır.
  • Topluluk üyelerinden herhangi birine zarar verecek her türlü eylem kınanır ve zarar gören kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekli yaptırımlar uygulanır. Bu yaptırımlara kişilerle müzakere edilerek karar verilir.
Zaman zaman bu Kuralları değiştirmemiz gerekebileceğini ve değişiklik hakkımızı her zaman saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın.

İçerik Sınırları ve BDSM Kültürü Hizmetlerinin Kullanımı

BDSM Kültürü başkasına ait görseli kendisininmiş gibi kullanan, bundan ticari veya bireysel kazanç elde etmek isteyen herkese karşı mesafeli davranır ve bunların gerçekleşmesi durumunda uyarılarak kaldırılması veya düzeltilmesi istenir. Kaldırılmadı ve düzeltilmedi ise hesabı askıya alınır. Başkalarına ait ve telif haklarıyla korunan içeriklere izin verilmez. Politika, siyaset ve din gibi konularda, başkalarının fikirlerine saygı duymayan, inanç özgürlüklerinin karşıtı beyanatlar veren veya yazan kim olursa olsun hesabı belirli bir süre askıya alınır ve gerekmesi halinde kapatılır.

Yasa dışı faaliyetler

Hizmetlerimiz, etkinliklerimiz, yasa dışı amaçlarla veya yasa dışı etkinliklerin sürdürülmesi için kullanılamaz. BDSM Kültürü ve etkinliklerini bir zemin olarak kullanarak, bu davranışları sergileyen kişi veya kişiler hakkında gerekli mercilere bilgi verilir ve takip edilir.

Ele geçirilen içeriğin dağıtılması

Kişisel bilgiler içeren, ele geçirme yoluyla ulaşılan ve insanları zarara veya tehlikeye uğratması muhtemel ya da ticari sırlar bulunduran içerikleri doğrudan dağıtmak üzere hizmetlerimizin veya etkinliklerimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Ele geçirilen içeriğin doğrudan dağıtılması, bu içeriğin internette veya sitemizde yayınlanması ya da başka web sitelerinde barındırılan ele geçirilmiş içeriğe doğrudan bağlantı verilmesi anlamına gelir.

Etkinliklere Katılım

BDSM Kültürü etkinliklerine, kayıtlı her üye katılabilir. Etkinliklere katılmak için ilk kez başvuran her hesap titizlikle incelenir ve gerekli olması durumunda telefon veya yüz yüze görüşme talep edilerek topluluğun diğer üyelerinin güvenliği sağlanmaya çalışılır. Bu şartı kabul etmeyen hesaplar askıya alınır veya bloklanır. Etkinlikler herhangi bir sosyal buluşmadan farklı değildir. İnsanların tanışmaları, gündemdeki konulardan konuşmaları, birlikte bir şeyler içilmesi hedeflenmiştir. Farklı beklentilerle bu buluşmalara katıldığı tespit edilen veya topluluk üyelerimizden birinin güvenlik endişeleri oluşması durumunda, şikayetler dikkatlice incelenir ve taraflara bildirilir.

Taciz İçeren Davranışlar

Birini hedef alarak taciz eden ya da rahatsızlık veren davranışlarda bulunamaz veya başkalarını buna teşvik edemezsiniz. Başka birine sataşma, tehdit etme veya susturmaya yönelik teşebbüsleri taciz içeren davranış olarak kabul ediyoruz. Karalama veya benzer bir dil kullanan, kişiyi hedef alan aşırı agresif hakaretlere karşı oldukça hassasız. Bazı kişiler belirli ifadeleri saldırgan olarak değerlendirse de aşağılayıcı ifadelerin kullanıldığı her durumda önlem almayacağımızı lütfen unutmayın. [kleo_divider type=\"full|long|double|short\" double=\"yes|no\" position=\"center|left|right\" text=\"\" class=\"\" id=\"\"]
Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum