Öncelikle sorularımıza yanıt vermeyi kabul ettiğin için teşekkür ederiz. Okuyucunun kafasında bir profil oluşması için kendini tanıtır mısın?

Rica ederim. Hayatı boyunca gerçek bir otoriteye ihtiyaç duymuş, henüz yirmili yaşlarında genç bir kadınım.

Bir sugarbaby olarak kendini tanıtmanı isteseydik nasıl tanıtırdın peki? Yani profilini oluştururken neler yazardın o alana?

Bir adama kendini kontrol sahibi hissettirebilecek kadar kontrolsüz, -o vakitler- deneyimsiz, uçarı, çocuk. Ama bir o kadar da dişi, tutkulu ve zeki bir kadın. İtaate meyilli bir asi.

Genç bir bireyin kendisinden yaşça daha büyük bir başkası tarafından cinsel arkadaşlık karşılığında, finansal olarak şımartıldığı / desteklendiği ilişki türüne sugarbaby/sugardaddy (sd) veya sugarbaby/sugarmama (sd/sm) ilişkileri deniliyor. En azından Urban Directory öyle tanımlamış. Peki senin deneyimine bu tanım uyuyor mu? Gerçekten her şey tamamen finansal temelli mi, duygusal bir bağ yok mu?

Elbette hayır. Aslında finansal tatmin, bu pastanın sadece kreması. Keza benim deneyimimde de bu zamanla ve doğal gelişen bir getiriydi. İkili ilişkiler sınıflandırılamaz, her ilişki kendi içinde bir dinamiğe sahiptir. Ama bizim beslendiğimiz kaynak tutkuydu. Zamanla buna kuvvetli bir sevgi bağı da eklenmiş oldu.

O, parayla yapılacak her şeyi yapmış, alabileceği maksimum zevki almışken toy bir kızın o dünyada büyülenişi ona daha önce tatmadığı bir zevk verdi. O finansal tatmin, aslında onun tatminiydi. 🙂 Finansal kaynaklarından alabileceği verimin doruk noktasıydı genç bir kadının fani şımarıklıklarını izlemek.

Seni sugarbaby olmaya iten motivasyonun neydi?

‘Ne istediğimi biliyorum’ gibi büyük bir laf etmemekti. 🙂 ben ilişkiler konusunda kendimi hep akıntıya bıraktım. Ve bir gün bir dalga beni güçlü bir adamın kucağına itiverdi.

Ailen veya yakın çevrende sugar baby olduğunu bilen kişiler var mı? Varsa ne düşünüyorlar?

Sugardaddy’min konumu gereği bizim ilişkimizin gizli kalması çok önemliydi. Zira kendisi benden yirmi yaş büyük ve oldukça göz önünde biriydi. O yüzden bu gizli dünya kalın zincirlerle korundu.

Nasıl tanıştınız? Sugar Dating denilen bir tanım da var? Bildiğim kadarıyla pek çok web sitesi var bu amaçla kurulmuş. Senin hikayende sen nasıl ve nerede tanıştın, o süreç nasıl gelişti. Biraz bu detaylarla bize sugar dating olayını etraflıca anlatır mısın?

Benim deneyimimde bu ilişki modeli bir amaç değildi. Ve böyle bir platformdan tanışmadım, o siteler hakkında ben de sadece teorik bilgiye sahibim o yüzden ne desem yalan olur 🙂 Biz yıllar önce, ben henüz daha çok gençken Connected2me üzerinden tanışmıştık.  Daha ilk konuşmamızda, karşımdaki rahatsız edici derecede gizemli, çok zeki ve ağırbaşlı adam avuçlarımın terlemesine sebep olacak kadar büyük bir hakimiyet kurmuştu benim üzerimde. Keza benim de gençliğim, güzelliğim, saflığım ve çocuksuluğum onu esir almıştı.

Sugarbaby meselesine olumsuz klişeler olduğunu düşünüyor musun? Mesela buna fuhuş, seks işçiliği diyenler var.

Evet, çoğu insan öcü misali bakıyor bu ilişki modeline. Sömürü, istismar ne ararsanız yazılıp çiziliyor. Bana soruyorsanız, kendi ilişkim bazında alakası bile yoktu. Eğer illa bir kalıba sokacaksak bu müşterisini memnun eden bir fahişe değil, mutlu ve bonkör bir sevgiliye sahip kadın olabilir ancak.

Sugar baby olarak senin finansal destek veya beklentilerinle, sugar daddy/mama’nın istek ve talepleri konusunda anlaşma (arrangement) nasıl yapılıyor? Bildiğim kadarıyla bu çok öznel ve şöyle olur gibi formal bir şeyi yok. Gördüğüm kadarıyla aylık düzenli gelir isteyenler de var, her görüşmede alırım diyenler de. Bu konuda bizi aydınlatabilir misin kendi deneyimin üzerinden?

Kesinlikle gönüllülük esaslı olurdu bizde bu maddi alışveriş. Ben hiçbir zaman bir gelir kapısı olarak görmedim onu, o da beni fiyatı olan bir kadın gibi. O yüzden ne düzenli taleplerde bulunmak bana göreydi ne de bunu yapacak bir kadınla birlikte olmak ona göre. Ki zaten bana istemek için hiç fırsat vermezdi kendisi, istemediğim kadarını yığardı önüme 🙂

Çevrende seni tanıyanlar rahat para harcadığını veya kolunda değerli bir takı olduğunu veya ne bileyim gucci bir çanta aldığını fark ettiklerinde onlara nasıl bir açıklama yapıyorsun?

Hah işte bu en zor kısım aslında. Bu ilişki başladığında ben ailemle yaşamaya devam ediyordum ve bu küçük gibi görünen sorun başlarda annemin çekmecemde çok pahalı iç çamaşırları bulmasıyla etraflıca düşünüp bir yol bulmam gereken hale geldi. Ben de amiyane tabirle götüm tutuşunca mecburen hiiiç alakam olmayan bir alana merak sarmış gibi davranıp, borsayla ilgilendiğimi iddia ettim. Yalanımı destekleyecek kadar da bir şeyler öğrendim borsaya dair. Böyle bir paravanla örttüm o şüpheli hali.

Bu bahsi geçen platformlarda bir sugardaddy talebi geldiğinde nelere bakıyorsun? Değerlendirmelerini neye göre yapıyorsun?

Bu soruyu cevaplayacak yetkinlikte değilim maalesef. Çünkü benim ilişkim bir piyangoydu, ve bir daha olursa da yine aynı spontanelikle gerçekleşmesini isterim sadece.

Sugardaddy’lerin gözlemlediğin bir profili var mı? Mesela “genellikle evli oluyorlar” veya “Genellikle lisans üstü eğitimlerini tamamlamış oluyorlar”?

Onun çevresinde, ve akabindeki yıllarda çok fazla sugardaddy ve sugardaddy adayıyla tanıştım. Ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki çoook büyük bir kısmı yakın zamanda boşanacağını iddia eden evli erkeklerden oluşuyor 🙂

Çok zengin, entelektüel, beklentileri yüksek biriyle bu deneyimi yaşadın mı?

Benim daddy’m tam olarak bu profilde bir adamdı. Çok çok iyi eğitimli, entelektüel bilinci yüksek, varlıklı ve olgun. Onu o yapan tüm özelliklerine ayrı hayrandım. Elime bir kalem verilse ve kusursuz adamı yaz dense, ondan başkası çıkamazdı ortaya.

Bir date’e nasıl hazırlanıyorsun, sugardaddy’nin taleplerine göre mi?

Tam olarak onun barbie bebeği gibi 🙂 Çoğu zaman uyandığımda telefonumda saatin ve efendimin en sapık, en derin arzularını kırbaçlayan kıyafetlerden o gün giymemi arzu ettiklerinin yazılı olduğu bir mesaj.

Yani paraları var o kadarını biliyoruz 😊 bunun dışında ortak bir profil oluşturman istenseydi neler yazardın?

Hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar göz önünde olan, takım elbiseli, geneli 35-60 yaş aralığında öfkeli ve libidosu çok yüksek bir ordu. 😄

Aynı zamanda birden fazla sugardaddy ilşikisi yürütülebiliyor mu? Senin kaç tane oldu aynı zamanda veya farklı zamanlarda toplam kaç kişiyle böyle bir ilişki yaşadın?

Bu bana çizdiği en keskin kırmızı çizgiydi. Ben onun malıydım, bırak başka birinin bana dokunmasını, yakın arkadaşlık etmesi dahi yasaktı. Ben onun gizli dünyası, daha da arabesk bir tabirle haremiydim. Ve şimdiye kadar bir kez böyle bir ilişkide bulundum ve tadı damağımda.  bir daha neden olmasındı 🙂

Şimdiye kadar sugar daddy’ler tarafından sana alınmış en iyi hediye neydi?

Daha ehliyetim yokken, otoparkta arabam vardı. 🙂

Sugardady tarafından daha önce deneyimlemediğin seksüel talepler geldi mi? Genel anlamda o sırada garip olarak tanımlayabileceğin şeyler olabilir.

Teşhir bizim en keyif aldığımız şeydi. Misafirliğe gittiğimiz evin tuvaletindeki yüksek sesli sevişmeler, tatilde kuytu ama aslında ulu orta yerlerde kucağında oluşum, insanların vücudumda bıraktığı izleri görüp cık cıklamaları.. Ha, izler demişken, acı çektirmeye ve sertliğe olan düşkünlüğünden bahsetmeme gerek yok sanırım..? 🙂

Bir sugardaddy’e sahip olmak senin için nasıl bir deneyimdi?

Ben onun ruhunu, onu mest edecek gençlik zeka ve şımarıklıkla taşıyan küçük kızıydım. Onu tamamlayan, ibadet tadında bir tatmin yaşatan. Benim için de o öyleydi. Hastalıklı derecede bir bağımlılık, muazzam bir el üstündelik ve renkli, zengin bir dünya. Bir yandan da bolca sevgi.

Eklemek istediğin şeyler var mı?

İnsanı insan yapan tutkularıdır. Tatmin olmak istiyorsanız, uçları yaşamaktan korkmayın. Ve bırakın iç hesaplaşmaları, gururu. gerekiyorsa siyah ceketli prensiniz size onu da satın alır 🙂

Tags:
0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

İçerikler izinsiz alınamaz, kopyalanamaz. ©2024 BDSM Kültürü  |  Instagram  |  Twitter

New Report

Close

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account

Üyelik Sözleşmesi
Herkesin topluluğumuza katılma ve görüşlerini ve bilgilerini sınırsızca paylaşma gücüne sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda BDSM Kültürü topluluğun tüm üyelerini korumak amacıyla sonsuz bir özgürlükten ziyade, başkalarının sınırlarını ihlal etmeyecek özgürlük tanımını kabul eder. BDSM Kültürü Kuralları, Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları toplu halde, kullanıcıların BDSM Kültürü\\\'nün hizmetlerine, etkinliklerine, performanslarına erişim ve kullanımının tabi olduğu \\\"BDSM Kültürü Kullanıcı Sözleşmesi\\\"ni meydana getirir. BDSM Kültürü\\\'nün online hizmetlerini kullanan, etkinliklerine, sosyal buluşmalarına, munchlarına erişen / katılan veya bu hizmetleri kullanan herkes BDSM Kültürü Kuralları\\\'nda açıklanan politikalara uymak zorundadır. Aksi halde, BDSM Kültürü, kendi çatısı altındaki topluluk üyelerini korumak için aşağıda belirtilen temel olay durumlarında, söz konusu yaptırımları uygulayabilir:
  • Topluluk üyelerinden herhangi birisi hakkında asılsız, dayanaksız veya ispatsız suçlamalarda bulunmak durumunda BDSM Kültürü tüm sosyal ve online etkinliklerine katılımınız engellenir.
  • Online veya fiziksel herhangi bir etkinlik, sosyal bir buluşmada herhangi birini taciz etmek, beden, inanç, cinsiyet, ırk, oryantasyon pozitif görüşlerimizin karşıtı bir tavır sergileyen ve rahatsızlık verenler etkinliklerimizden veya online hizmetlerimizden daimi bir şekilde men edilir.
  • Kendisi hakkında hatalı, aldatıcı bilgi verenler veya verdiğinden şüphe duyulanlardan bilgilerinin doğrulanması istenebilir
  • Online hizmetlerimizde mesajlaşma yoluyla taciz, tehdit, saldırı gibi davranışlar  sonucunda hesabınız blok edilir ve blok süresince herhangi bir etkinliğe katılmanız engellenir.
  • Topluluk içinde üyelerle session, organizasyon, seans başlıkları altında ticari amaç güden kişiler BDSM Kültürünün tüm etkinlik ve hizmetlerinden uzaklaştırılır.
  • Topluluk üyelerinden herhangi birine zarar verecek her türlü eylem kınanır ve zarar gören kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekli yaptırımlar uygulanır. Bu yaptırımlara kişilerle müzakere edilerek karar verilir.
Zaman zaman bu Kuralları değiştirmemiz gerekebileceğini ve değişiklik hakkımızı her zaman saklı tuttuğumuzu lütfen unutmayın.

İçerik Sınırları ve BDSM Kültürü Hizmetlerinin Kullanımı

BDSM Kültürü başkasına ait görseli kendisininmiş gibi kullanan, bundan ticari veya bireysel kazanç elde etmek isteyen herkese karşı mesafeli davranır ve bunların gerçekleşmesi durumunda uyarılarak kaldırılması veya düzeltilmesi istenir. Kaldırılmadı ve düzeltilmedi ise hesabı askıya alınır. Başkalarına ait ve telif haklarıyla korunan içeriklere izin verilmez. Politika, siyaset ve din gibi konularda, başkalarının fikirlerine saygı duymayan, inanç özgürlüklerinin karşıtı beyanatlar veren veya yazan kim olursa olsun hesabı belirli bir süre askıya alınır ve gerekmesi halinde kapatılır.

Yasa dışı faaliyetler

Hizmetlerimiz, etkinliklerimiz, yasa dışı amaçlarla veya yasa dışı etkinliklerin sürdürülmesi için kullanılamaz. BDSM Kültürü ve etkinliklerini bir zemin olarak kullanarak, bu davranışları sergileyen kişi veya kişiler hakkında gerekli mercilere bilgi verilir ve takip edilir.

Ele geçirilen içeriğin dağıtılması

Kişisel bilgiler içeren, ele geçirme yoluyla ulaşılan ve insanları zarara veya tehlikeye uğratması muhtemel ya da ticari sırlar bulunduran içerikleri doğrudan dağıtmak üzere hizmetlerimizin veya etkinliklerimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Ele geçirilen içeriğin doğrudan dağıtılması, bu içeriğin internette veya sitemizde yayınlanması ya da başka web sitelerinde barındırılan ele geçirilmiş içeriğe doğrudan bağlantı verilmesi anlamına gelir.

Etkinliklere Katılım

BDSM Kültürü etkinliklerine, kayıtlı her üye katılabilir. Etkinliklere katılmak için ilk kez başvuran her hesap titizlikle incelenir ve gerekli olması durumunda telefon veya yüz yüze görüşme talep edilerek topluluğun diğer üyelerinin güvenliği sağlanmaya çalışılır. Bu şartı kabul etmeyen hesaplar askıya alınır veya bloklanır. Etkinlikler herhangi bir sosyal buluşmadan farklı değildir. İnsanların tanışmaları, gündemdeki konulardan konuşmaları, birlikte bir şeyler içilmesi hedeflenmiştir. Farklı beklentilerle bu buluşmalara katıldığı tespit edilen veya topluluk üyelerimizden birinin güvenlik endişeleri oluşması durumunda, şikayetler dikkatlice incelenir ve taraflara bildirilir.

Taciz İçeren Davranışlar

Birini hedef alarak taciz eden ya da rahatsızlık veren davranışlarda bulunamaz veya başkalarını buna teşvik edemezsiniz. Başka birine sataşma, tehdit etme veya susturmaya yönelik teşebbüsleri taciz içeren davranış olarak kabul ediyoruz. Karalama veya benzer bir dil kullanan, kişiyi hedef alan aşırı agresif hakaretlere karşı oldukça hassasız. Bazı kişiler belirli ifadeleri saldırgan olarak değerlendirse de aşağılayıcı ifadelerin kullanıldığı her durumda önlem almayacağımızı lütfen unutmayın. [kleo_divider type=\"full|long|double|short\" double=\"yes|no\" position=\"center|left|right\" text=\"\" class=\"\" id=\"\"]
Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum